Nordic Insurance & Benefits

alla_loggor_nyb

 

 

Nordic Insurance är fond- och försäkringsförmedlare som erbjuder våra kunder en bred kompetens inom finansiella tjänster, hälsoförsäkringar och löneförmåner. Vår specialistkompetens finns inom pension, försäkring och investering. En viktig del i vår verksamhet är att förmedla produkter för våra kunder på ett prisvärt, kvalitativt och effektivt sätt.

Nordic Insurance & Benefits AB startade sin verksamhet 2002. Vi är idag ca 15 medarbetare och har vår bas i Göteborg. I april 2009 beslutade tre av Sveriges större försäkringsförmedlare att starta ett gemensamt bolag, Swedish Insurance Group (S.I.G.). Verksamheten har ett 60-tal medarbetare på tre orter och är därmed en av de större aktörerna på marknaden för företagsbetalda pensioner och försäkringar. Nordic Insurance är en av huvuddelägarna i S.I.G.

Vi har lång erfarenhet och en stark ställning på vår marknad. Vårt perspektiv präglas av långsiktighet och hos oss får ni tillgång till kompetens inom flera specialområden. Vi erbjuder en hög tillgänglighet och kontinuitet i den personliga kontakten. Snabba, raka och professionella besked är viktiga komponenter i vårt arbetssätt. Våra långa och goda relationer med våra leverantörer ger trygghet för dig som kund. Vi arbetar ständigt för att skapa kvalitativa lösningar till ett bra pris.

 

www.nordicinsurance.se